Ελλάδα|11.04.2023 23:11

«Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», υποστηρίζει ο Κλέιμαν - Το χρονικό της σύλληψης του τερματοφύλακα

Newsroom

Ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε στον τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, καθώς μία ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, κατήγγειλε ότι  πρώην (πλέον) τερματοφύλακας του Βόλου την βίασε σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι

Ο τερματοφύλακας, σύμφωνα με την καταγγελία, έκανε αρχικά άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και λίγη ώρα αργότερα την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικά.  Ο Μπόρις Κλέιμαν, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται να αρνήθηκε ότι βίασε το κορίτσι και να υποστήριξε ότι «χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

Η κοπέλα είπε αμέσως στους φίλους της τι είχε συμβεί και εκείνοι ήρθαν στα χέρια μαζί του. Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος. Εκεί η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο  τερματοφύλακα και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Να σημειωθεί ότι ο Μπόρις Κλέιμαν και ο συμπαίκτης Ροντρίγκο Εσκοβάλ, που επίσης ενεπλάκη στον καβγά, τέθηκαν με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλεα Μπέου άμεσα εκτός ομάδας.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε βάρος του τερματοφύλακα ασκήθηκε ποινική δίωξη για 3 αδικήματα:

  • Βιασμός
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Ο Κλέιμαν ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή ενός από τους Βέλγους μαθητές που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ναρκωτικάειδήσεις τώραβιασμόςτερματοφύλακαςΒόλοςΑχιλλέας Μπέος