Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών
NewsroomΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός αλλά και ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο 33χρονος αστυφύλακας και ο 33χρονος φερόμενος ως προμηθευτής των ναρκωτικών ουσιών, δεν έπεισαν με τις εξηγήσεις τους ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγούνται στη φυλακή.
Ο 33χρονος φερόμενος ως προμηθευτής δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως: «Χρωστούσα χρήματα σε τρίτο πρόσωπο. Επειδή είμαι τοξικομανής, συμφώνησα να αποθηκεύσω ναρκωτικά στο σπίτι μου και έκανα διακίνηση ουσιών για να ξεπληρώσω το χρέος μου στον άνθρωπο αυτό».
Την ίδια ώρα, ελεύθερες με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής τους αφέθηκαν οι σύντροφοι των δυο προφυλακισμένων κατηγορουμένων, ενώ ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν ο θείος του αστυφύλακα και ο 34χρονος ειδικός φρουρός.
Ανώνυμη καταγγελία οδήγησε στη σύλληψη του αστυνομικού
Οι Αρχές παρακολουθούσαν τον 33χρονο αστυνομικό επί έξι μήνες. Για τη δράση του έμαθαν όταν στις 10 Οκτωβρίου έλαβαν μέσω ταχυδρομείου μια γραπτή, ανώνυμη καταγγελία.
Η επιστολή, σύμφωνα με το Star, ανέφερε: «Σπρώχνει κόκα και μαύρο σε όλη την Αθήνα. Είναι πίσω από trappers και είναι αυτός που τους προμηθεύει με ναρκωτικά».
Μετά την παραπάνω καταγγελία ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε και στη σύλληψή του πριν από λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον έπιασαν τη στιγμή που πήγαινε στην πύλη Ε7 στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό. Τον είδαν να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και να ρίχνει μέσα σε αυτό ένα σακουλάκι, το οποίο περιείχε κάνναβη.
- Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με «βραχιολάκι» - Ο ανακριτής θα ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο
- «Πάγωσε» πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα για δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας
- Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας: «Όχι» από την Αστυνομία της Κύπρου για τη διεξαγωγή στη Λευκωσία
- Αυτό είναι το σπίτι που θα φιλοξενεί αστροναύτες στον Άρη: Θερμοκήπιο, χώροι εργασίας και... διάδρομος γυμναστικής
- Τράπεζες: Ενισχυμένη η εικόνα των ισολογισμών τους - Τι δείχνει «ακτινογραφία» της ΕΚΤ
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν