Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονη με περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης - Πώς την εντόπισαν οι Αρχές
NewsroomΠερισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης, πριν αυτά διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, κατέσχεσαν, έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης εντοπίσθηκε η 27χρονη στην περιοχή των Αμπελοκήπων και στην κατοχή της καθώς και σε έρευνα στην οικία της στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8.561 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.
Από την έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα είναι μέλος εγκληματικής ομάδας με ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση των κατεχόμενων ποσοτήτων ηρωίνης στο νομό Θεσσαλονίκης.
- Αδειάζει η Αττική ενόψει του Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων - Οι κορυφαίοι προορισμοί και οι «τσουχτερές» τιμές της βενζίνης
- Πόσο ανησυχεί η νέα μετάλλαξη «Αρκτούρος» του κορονοϊού στην Ινδία - Αυτά είναι τα συμπτώματα στα παιδιά και στους ενήλικες
- Χαμός μεταξύ Παπαδημητρίου και Αντώναρου: «Σωστά σάς απέδωσε τον όρο Λούμπεν ο Μητσοτάκης» - «Είστε βρωμερός»
- Μιμή Ντενίση: «Το θράσος των διαρρηκτών ήταν ασύλληπτο» - Σε εξέλιξη οι έρευνες για το εξοχικό στον Θεολόγο
- Διώρυγα GAS: Από τι κρίνεται η επένδυση της Motor Oil ύψους 340 εκατ. - Τα νέα δεδομένα
- Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
- «Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα