Ελλάδα|13.04.2023 21:25

Μπόρις Κλέιμαν: Η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιριστή - «Αβάσιμες οι κατηγορίες για βιασμό»

Newsroom

Ότι οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν, στην πρώτη του αντίδραση μετά τις κατηγορίες για βιασμό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο».

 

Σημειώνεται ότι ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο τερματοφύλακας 

Ο τερματοφύλακας το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, κατηγορείται για βιασμό, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα βίντεο από τη μεταγωγή του Μπόρις Κλέιμαν στον ανακριτή

Στο μεταξύ, έρευνα για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τη μεταγωγή στον εισαγγελέα του ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν που κατηγορείται για βιασμό, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να διαπιστώσει εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002 που απαγορεύει τη λήψη βίντεο ή φωτογραφιών προσώπων που μεταφέρονται ενώπιον των δικαστικών ή άλλων αρχών, στο οποίο προβλέπεται για τους παραβάτες ποινή φυλάκισης έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 20 έως 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Ελευθεριάνος ζητά εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση και εντοπιστούν οι υπαίτιοι, να τηρηθεί η διαδικασία σύλληψης τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ποδοσφαιριστήςειδήσεις τώραποδόσφαιροβιασμός