Ελλάδα|18.04.2023 08:20

Δολοφονία στους Αμπελόκηπους: Τι λένε γείτονες του θύματος για τη συμπλοκή - Βίντεο ντοκουμέντο μετά το φονικό

Newsroom

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στους Αμπελόκηπους και άφησε πίσω του ένα θύμα ηλικίας 50 ετών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν δύο Πολωνοί διαπληκτίστηκαν μέσα σε μονοκατοικία στην οδό Βερναρδάκη με την κατάσταση να ξεφεύγει λίγο αργότερα. Τότε ο 60χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 50χρονο μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης. Ο 60χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Μαρτυρίες γειτόνων και βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα έρχεται στη δημοσιότητα και βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον άτυχο 45χρονο να βρίσκεται στο έδαφος έξω από την παλιά μονοκατοικία μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μαρτυρία κοπέλας που μένει στην γειτονιά, επιβεβαιώνει την κατανάλωση αλκοόλ από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό, ενώ σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1, η γυναίκα που ήταν παρούσα στο φονικό, είχε έρθει από την περιοχή του Γκύζη.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΑμπελόκηποι