Ελλάδα|19.04.2023 10:49

Διπλή τραγωδία στις Κυκλάδες: Δύο νεκροί σε Μύκονο και Πάρο που οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι - Πώς σημειώθηκαν τα δυστυχήματα

Newsroom

Με αίμα βάφτηκε το οδόστρωμα σε Μύκονο και Πάρο τις τελευταίες ημέρες καθώς δυο άνθρωποι που επέβαιναν σε ηλεκτρικό πατίνι έχασαν τη ζωή τους μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο.

Ειδικότερα ένας 42χρονος στη Μύκονο που οδηγούσε ηλεκτρονικό πατίνι παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στην επαρχιακή οδό Όρνου-Χώρας Μυκόνου, Ι.Χ.Ε. με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, όπως αναφέρει το cyclades24.gr. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Παράλληλα, ένας 60χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 26χρονο που βρισκόταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στην Πάρο. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός του ηλεκτρικού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλά τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠάροςΜύκονοςηλεκτρικό πατίνι