Ελλάδα
|
20.04.2023 21:10
Χαστούκισε την σύντροφο του ενώ έπινε καφέ σε καφετέρια του Ρεθύμνου
NewsroomΈνα ακόμη ενδοοικογενειακό περιστατικό απασχολεί τους αστυνομικούς του Ρεθύμνου μετά από καταγγελία μίας 51χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με την ίδια το απόγευμα της Τετάρτης ενώ απολάμβανε τον καφέ της σε καφενείο του Ρεθύμνου εισέβαλε ο σύντροφος της, 48 ετών και άρχισε να την χαστουκίζει μπροστά στον κόσμο.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον θερμόαιμο Πολωνό ενώ η γυναίκα από την Σουηδία υπέβαλε μήνυση εναντίων του και τώρα θα λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.
Διαβάστε ακόμη
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Συνελήφθη ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Του επιβλήθηκε εγγύηση 4 εκατ. δολαρίων
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία