Ελλάδα|21.04.2023 09:00

Μυτιλήνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας που περιέλουσε με βενζίνη η σύζυγός του - Η ανάρτηση-ξέσπασμα της αδερφής του

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης λόγω των εγκαυμάτων του ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Μυτιλήνη, τον οποίο περιέλουσε και του έβαλε φωτιά, η σύζυγός του.

Ο επιχειρηματίας, αρχικά, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη λόγω του εύρους των εγκαυμάτων.

Την ίδια ώρα, ξεσπά η αδερφή του σε ανάρτηση στο Facebook τονίζοντας ότι δεν χωράει στoν νου της τέτοιο κακό που βρήκε τον αδερφό της:

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το περαστικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη.Φέρονται να τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο και η γυναίκα που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον σύζυγο της τού έβαλε φωτιά.

Η δράστιδα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαφωτιάΜυτιλήνη