Ελλάδα|21.04.2023 12:44

Αιματηρή ληστεία στην Ακρόπολη: Προφυλακιστέος ο 17χρονος δράστης

Newsroom

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 18χρονο στην Ακρόπολη. Ο επίσης 17χρονος συνεργός του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Του τράβηξα το τσαντάκι του, όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δύο φορές, μία στην κοιλιά και μία στον λαιμό αν θυμάμαι καλά. Δεν το ήθελα. Πάνω στην πίεση το έκανα. Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε», είπε ο 17χρονος δράστης, κυνικά στους αστυνομικούς.

Οι πρώτες δηλώσεις του 18χρονου θύματος

Ο νεαρός, που υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο. Μιλώντας στο STAR, υπογράμμισε ότι στάθηκε πολύ τυχερός και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ χειρότερα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του, τους γονείς του και τους γιατρούς.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι τα πράγματα πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο 18χρονος Δημήτρης και πρόσθεσε ότι «θα το έλεγε κανείς ότι σώθηκα από θαύμα. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, αλλά εντάξει».

«Δεν μπορώ να πιώ νερό, είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά…», είπε αναφερόμενος στην υγεία του, ενώ σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τους δύο 17χρονους, είπε ότι «προσπάθησα να ξεφύγω και δεν τα κατάφερα. Ευτυχώς που είχα τους φίλους μου δίπλα μου εκείνη την στιγμή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραληστείαΑκρόπολη