Ελλάδα|26.04.2023 16:50

«Είχαν έρθει με σκοπό να μην πληρώσουν»: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που επικήρυξε παρέα που έφαγε και έγινε «καπνός»

Newsroom

Τον γύρω του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάτρα «επικήρυξε» παρέα που έφυγε από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό εστιατόριο της Πάτρας στις 19 Απριλίου. Αφού έφαγαν ένα από τα επτά μέλη της παρέας μπήκε μέσα στο κατάστημα και μόλις διαπίστωσε ότι το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένοι έκανε σήμα στους υπόλοιπους  να φύγουν.

Ο ιδιοκτήτης στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και προχώρησε στην επικήρυξη τους.

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν, όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Παρήγγειλαν πάρα πολλά – μέχρι και η σερβιτόρα τους είπε “παιδιά είναι πάρα πολλά”. Είχαν έρθει με σκοπό να μην πληρώσουν. Έφυγαν οι πρώτοι τρεις και έμειναν οι τέσσερις, έφυγε και ο άλλος, σηκώθηκε ο τρίτος από την παρέα πήγε να πάρει τον φορτιστή, κοίταξε τι γίνεται μέσα στην κουζίνα και έφυγαν. Η δίπλα παρέα λέει "γιατί αυτοί έφυγαν τόσο γρήγορα; Πλήρωσαν; "Κα τους λέει η κοπέλα “όχι δεν έχουν πληρώσει"», είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος, περιγράφοντας στον Ant1 τι συνέβη. 

«Αυτή η μαγκιά είτε είναι πιτσιρίκια είτε είναι μεγάλοι με ενοχλεί. Αν δεν του κόψουμε τον αέρα αύριο θα κάνουν κάτι άλλο», συμπλήρωσε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγανάκτηση του. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

λογαριασμόςεστιατόριοΠάτραειδήσεις τώρα