Ελλάδα|08.03.2019 16:25

Ταχιάος για τα...γαλλικά στον Μυλόπουλο: Ήταν μια ατυχής στιγμή

Newsroom

Θέση για το ηχητικό ντοκουμέντο και το επεισόδιο με τις ύβρεις κατά του Γιάννη Μυλόπουλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος χαρακτηρίζοντας το μια ατυχής στιγμή 

«Υπάρχει μια προσπάθεια, «η τρίχα να γίνει τριχιά» και αυτό δείχνει μια αμηχανία από την πλευρά της κ. Νοτοπούλου και από τους συνεργάτες του κ. Μυλόπουλου είπε ο Νίκος Ταχιάος με αφορμή την έκφραση που «μουρμούρησε», νομίζοντας ότι δεν είναι ανοιχτό το μικρόφωνο.

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια ατυχής στιγμή καθώς απευθυνόμενος σε έναν συνεργάτη μου και νομίζοντας ότι είχαν κλείσει τα μικρόφωνα είπα μια κουβέντα η οποία ναι, αφορούσε τον κύριο Μυλόπουλο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του, ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο την κατέγραψε και ακούστηκε στον αέρα. Δεν ήταν δημόσια τοποθέτηση. Ακούστηκε ως ψίθυρος και μάλιστα ζήτησα συγνώμη για το γεγονός ότι ακούστηκε στον αέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άποψη για τον κ. Μυλόπουλο, την οποία είπα και δημόσια. Είπα, πρώτον, ότι θεωρώ ότι ο κ. Μυλόπουλος πολιτεύεται κανονικά ως ορντινάντσα της κας Νοτοπούλου και δεύτερον θεωρώ ότι ο κ. Μυλόπουλος προσβάλει την πόλη όταν λέει ότι δεν πολιτεύεται ενώ η συμβολή του στην πόλη ήταν ότι εγκαινίασε δύο σκάλες και έναν μουσαμά. Τα είπα δημόσια αυτά και τα επαναλαμβάνω. Δεν θα πάρω πίσω αυτά που είπα δημόσια γιατί αυτή είναι η άποψη μου. Ακούστηκε στον αέρα του ραδιοφώνου μια βρισιά και λυπάμαι που ακούστηκε. Αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι ένας «μπεσεμπεζές» και σπάνια μου ξεφεύγουν τέτοιες κουβέντες και λυπάμαι που ακούστηκε στον αέρα γιατί αυτό δεν με τιμά. Αυτό το γεγονός όμως δεν σημαίνει ότι τα αισθήματα για τον κ. Μυλόπουλο αλλάζουν ή ότι ο κ. Μυλόπουλος τρέφει καλύτερα συναισθήματα για μένα ασχέτως αν δεν ακούστηκαν στον αέρα» ανέφερε.

Γιαννης ΜυλόπουλοςΝίκος Ταχιάος