Ελλάδα|27.04.2023 20:30
ΜΜΜ: Απεργία σε ΟΑΣΘ την Πρωτομαγιά - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
NewsroomΤη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) για την 1η Μαΐου 2023, γνωστοποιούν οι εργαζόμενοι στο ΟΑΣΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικάτο τους.
«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Απευθύνεται δε, κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζομένων του οργανισμού στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1η του Μάη 2023, στις 10:30 το πρωί, μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς