Ελλάδα|28.04.2023 08:24

Κρίσιμες ώρες για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη: Δίνει μάχη για τη ζωή του - Πώς έπεσε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν

Newsroom

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος υπέστη σοβαρά τραύματα μετά έπειτα από πτώση του από μπαλκόνι του οποίου τα κάγκελα υποχώρησαν.

Όπως μετέδωσε το OPEN, ο κ. Λασκαρίδης συμμετείχε σε δημοτική εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν συνέβη το περιστατικό γύρω στις 18:30 το απόγευμα.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, στηριζόταν στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού όταν αυτό υποχώρησε και έπεσε από περίπου 2,5-3 μέτρα στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του κατά την πρόσκρουση, αλλά τις ανέκτησε λίγο αργότερα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο, ωστόσο οι πυροσβέστες έπρεπε να βοηθήσουν στη μεταφορά του στο ασθενοφόρο λόγω της μη προσβασιμότητας του σημείου πτώσης. Ο Λασκαρίδης υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και το θώρακα και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή κρίσιμη από τους γιατρούς του «Γ. Γεννηματάς».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραυματίαςαντιδήμαρχοςνοσοκομείοδημοσιογράφοςΚαλλιθέαειδήσεις τώρα