Ελλάδα|28.04.2023 15:58

Βασίλης Τόπαλος: Πληροφορίες ότι αναμένονται διώξεις - Καταθέσεις «ακυρώνουν» τα όσα έχουν πει αυτόπτες μάρτυρες

Newsroom

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση θανάτου του αθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου, καθώς αναμένονται να γίνουν διώξεις -μετά και τα ευρήματα που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Το επόμενο διάστημα, ειδικότερα, αρκετοί φαίνεται να είναι αυτοί που θα έρθουν αντιμέτωποι με διώξεις, οι οποίες και θα ασκηθούν από την Εισαγγελία.

Στα φερόμενα ως ευρήματα που έχουν βρεθεί στην ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το Star, δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα που φέρεται να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Βασίλης Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη «μάχη» με τη ζωή. Την ίδια ώρα, στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά.

Ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο που να οδηγεί σε κατάρρευση.

Ο φάκελος της δικογραφίας έφυγε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ' όσους ήταν παρών εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςπυγμαχίααθλητήςειδήσεις τώραπυγμάχοςδιώξεις