Ελλάδα|28.04.2023 18:21

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Άλλη μία καταγγελία σε βάρος του Πολυχρονόπουλου - Μετέβη το Υγειονομικό στην κοινωνική κουζίνα

Newsroom

Ακόμη μία ανώνυμη καταγγελία δέχθηκε η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, αυτή τη φορά στο Υγειονομικό. Ο κ. Πολυχρονόπουλος βοηθάει καθημερινά πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους ένα πιάτο φαγητό ή τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μετά τη Δημοτική Αστυνομία, στην οποία είχε γίνει η προηγούμενη αναφορά για ρύπανση του χώρου, τώρα το άτομο που προχώρησε στη νέα καταγγελία απευθύνεται στο Υγειονομικό, ισχυριζόμενο πως η κοινωνική κουζίνα ρυπαίνει τον εξωτερικό χώρο...

Στελέχη του Υγειονομικού βρέθηκαν στη Μεγάλου Αλεξάνδρου για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, αν και σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο δεν ήταν αρμόδιοι καθώς δεν πρόκειται για κάποιο κατάστημα αγορανομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταγγελία αποδείχθηκε ψευδής και έτσι θα υποβληθεί μήνυση για ψευδή καταγγελία και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Λοιπόν σήμερα έγινε και άλλη μια ψεύδη καταγγελία σε μια άλλη υπηρεσία, το υγειονομικό, λέγοντας ότι ρυπαίνουν τον εξωτερικό χώρο του άλλου ανθρώπου αφού καθαρίζουμε την κατσαρόλα στον δρόμο, φυσικά μεγάλο ψέμα αφού ήρθαν, και φυσικά διαπίστωσαν ότι είναι ψευδής η καταγγελία» γράφει ο κ. Πολυχρονόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει καμία δουλειά το υγειονομικό να μπαίνει στα σπίτια μας και να μας ελέγχει, παρά μόνο στα καταστήματα εστίασης και σε όσους προσφέρουν φαγητό επί πληρωμή».

 

«Φυσικά τώρα θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε αυτόν που την έκανε για ψεύδη καταγγελία, συκοφαντική δυσφήμηση του προσώπου μου, αλλά για την παρέα του άλλου ανθρώπου» καταλήγει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Άλλος Άνθρωποςειδήσεις τώραΚώστας Πολυχρονόπουλοςκαταγγελία