Ελλάδα|08.03.2019 20:36

Καιρός: Πώς θα είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Newsroom

Με ζέστη και ήλιο θα κάνουμε φέτος Κούλουμα, ενώ όσοι θελήσουν να επιδοθούν στο παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού θα έχουν για σύμμαχό τους τον αέρα. Μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόγνωση του Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει ότι θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Ο καιρός θα αλλάξει από το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και από τα βόρεια θα παρουσιάσει μεταβολή.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του OPEN TV, Παναγιώτα Σπηλιωτοπούλου, στην Αττική, αναμένεται να συννεφιάσει από το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και προς το βράδυ και κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα εκδηλωθούν βροχές. Και στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα βροχής.

Σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία, την Τρίτη η κακοκαιρία προβλέπεται να επηρεάσει το σύνολο της χώρας, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, ενώ από την Πέμπτη ακολουθεί νέα επιδείνωση του καιρού, με χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές, κρύο, ενίσχυση των ανέμων και χιόνια στα ορεινά.

καιρόςΚαθαρά Δευτέρα