Ελλάδα|29.04.2023 17:27

Επεισοδιακή σύλληψη 16χρονου στη Χαλκιδική - Πήδηξε από μοτοσικλέτα εν κινήσει - Η μηχανή έπεσε σε περιπολικό

Newsroom

Σε επεισοδιακή σύλληψη 16χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου το απόγευμα της Παρασκευής. Οι Αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 16χρονος είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και πραγματοποίησαν επιχείρηση για να τον ελέγξουν.

Πώς έγινε η σύλληψή

Το απόγευμα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο να οδηγεί μοτοσικλέτα στην περιοχή του Πολυγύρου. Του έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον ίδιο και το όχημα.
Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 16χρονος πήδηξε από τη μηχανή, η οποία έπεσε πάνω στο αστυνομικό όχημα, και το έβαλε στα πόδια.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον ανήλικο, ο οποίος όμως από την πτώση τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο συλληφθείς λίγες ώρες αργότερα πήρε τελικά εξιτήριο.

Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 673 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδικήπεριπολικόειδήσεις τώραΕΛ.ΑΣσύλληψη