Ελλάδα|30.04.2023 23:48

Κρήτη: Άγριος καβγάς έξω από μπαρ - Του «έσπασε» σπίτι και αυτοκίνητο

Newsroom

Άγριος καβγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε δυο άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο άνδρες, 48 και 35 ετών όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο μπαρ.

Κάποια στιγμή, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια, με το περιστατικό, ωστόσο, να παίρνει και συνέχεια.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όταν ο 48χρονος ξεκίνησε να επιστρέφει στο σπίτι του, ο 35χρονος τον ακολούθησε ως εκεί, και όταν αμφότεροι έφτασαν στο σημείο ο δεύτερος άρχισε να προκαλεί φθορές στο σπίτι αλλά και το αυτοκίνητο του πρώτου.

Όταν ο 35χρονος έγινε αντιληπτός από τον 48χρονο, οι δύο τους πιάστηκαν εκ νέου στα χέρια, με το περιστατικό να κινητοποιεί αστυνομία αλλά και ΕΚΑΒ, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί.

Συγκεκριμένα, από τον καβγά τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο 35χρονος που νωρίτερα είχε προκαλέσει φθορές στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του 48χρονου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

μπαρΚρήτηειδήσεις τώρακαβγάς