Ελλάδα|01.05.2023 09:31

Ανήξερος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του AirBnB που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες

Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ιδιοκτήτης διαμερίσματος βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες, καταγράφοντας παράνομα τις προσωπικές στιγμές πελατών.

Την κάμερα εντόπισε μέλος τετραμελούς παρέας από την Πελοπόννησο που νοίκιασε το διαμέρισμά για 4 μέρες.Η παρέα βγήκε για βόλτα στην πόλη. Ένας από αυτούς αγόρασε μία μικρή συσκευή και μόλις επέστεψαν διαμέρισμα αποφάσισε να βγάλει τις μπαταρίες από ένα ρολόι που υπήρχε εκεί, προκειμένου τη βάλει να δουλέψει.

Τότε διαπίστωσε ότι στο πίσω μέρος του ρολογιού υπήρχε είχε μία θύρα usb. Το άνοιξε και βγήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού. Η παρέα κατάλαβε ότι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα. Ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια και το ρολόι κατασχέθηκε από την Ασφάλεια.

« Ήμαρτον Κύριε, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω καν το γεγονός. Εσείς μου το λέτε. Δεν με έχουν καλέσει από την αστυνομία. Εμένα δεν μου έχει πει τίποτα, δεν έχω τι να σας πω», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μιλώντας στο MEGA. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κάμεραΘεσσαλονίκηρολόιειδήσεις τώρα