Ελλάδα|09.03.2019 21:55

Λίνα Κοεμτζή: «Φοβούνται τα παιδιά μου» λέει η μητέρα της

Newsroom

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στον ΑΝΤ1. Όπως αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα η οικογένειά της δέχεται απειλές. Σύμφωνα με την ίδια άγνωστα άτομα στέλνουν μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο στην αδερφή και την ξαδέρφη της Λίνας.

«Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα. Θες να χάσετε και άλλα μέλη»; αναφέρουν κάποια από τα μηνύματα. 

«Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί. Τα παιδιά μου. Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν κι εμένα και περισσότερο τα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κοεμτζή.

«Όταν λέει στο παιδί μου ‘σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό’… ‘Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι. Δεν καθαρίζω εγώ. Καθαρίζουν άλλοι για μένα’… Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρονών με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου…» πρόσθεσε. Να σημειωθεί ότι η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Λίνα Κοεμτζή