Ελλάδα|09.05.2023 08:57

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό στον Τύρναβο: Τι ισχυρίζονται οι ανήλικοι κατηγορούμενοι

Newsroom

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε πανηγύρι στον Τύρναβο.

Στον Εισαγγελέα Λάρισας θα οδηγηθούν σήμερα οι τέσσερις από τους συνολικά έξι εμπλεκόμενους στην σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης, για να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα περί ομαδικού βιασμού και ισχυρίζονται ότι υπήρξε συνουσία με την συναίνεση της κοπέλας, η οποία πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση.

Ο 14χρονος που κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο τον ομαδικό βιασμό κατηγορείται για συνέργεια και παραβίαση προσωπικών δεδομένων ενώ οι άλλοι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας.,

Να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν τέσσερις γονείς για παραμέληση ανηλίκων και αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Τι καταγγέλλει η 22χρονη

Ειδικότερα, η 22χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα ή πέντε άτομα, τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν. Οι δράστες παρέσυραν την 22χρονη σε μία οικοδομή και εκεί αρχικά οι δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, τα οποία τη βίασαν και εκείνοι ενώ ο πέμπτος που βρισκόταν στο σημείο κατέγραφε με το κινητό του, σύμφωνα με το Mega.

Μετά την καταγγελία οι Αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων και ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια. Ακόμη ένα άτομο καταζητείται.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςΤύρναβοςανήλικοιειδήσεις τώρα