Ελλάδα|09.05.2023 09:23

Με τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο κάμερες κατέγραφε τις ανήλικες στο κολυμβητήριο ο 57χρονος - Πώς δρούσε για να μην γίνει αντιληπτός

Newsroom

Τρεις φωτογραφικές μηχανές και δυο βιντεοκάμερες είχε στην κατοχή του ο 57χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα με την κατηγορία ότι κατέγραφε τις ανήλικες αθλήτριες στο κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση.

Για να αποκρύψει τις ενέργειές του, ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα χαρτόνι για να μην φαίνεται αυτό που έκανε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο άνδρας είχε καταγράψει πλάνα από συγκεκριμένα σημεία του σώματος των κοριτσιών, εστιάζοντας συγκεκριμένα στα σημεία αυτά, ενώ φορούσαν τα αθλητικά τους μαγιό.

Κατά την έρευνα στην κατοικία του άνδρα που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, η αστυνομία ανακάλυψε πληθώρα καταγεγραμμένου υλικού σε διάφορα στικάκια μνήμης, σκληρούς δίσκους και κάμερες. Κατάσχεσαν επίσης αρκετά αντικείμενα, όπως υπολογιστές, βιντεοκάμερες, 17 κάρτες μνήμης, 24 αναλογικές βιντεοκασέτες, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι αρχές ερευνούν αν ο άνδρας έχει διαπράξει παρόμοιες πράξεις και σε άλλες τοποθεσίες εκτός από το κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν έχουν διαβιβαστεί σε εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση και ο άνδρας κρατείται επί του παρόντος στο Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης.

Η υπόθεση άνοιξε όταν η Αστυνομία δέχτηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία άντρας έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει ανήλικα. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κολυμβητήριοφωτογραφική μηχανήειδήσεις τώραΜεταμόρφωσηκάμερες