Ελλάδα|09.05.2023 21:54

Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον πατέρα του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο

Newsroom

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν το βράδυ της Τρίτης ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού 5,5 μηνών που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του βρέφους.

Αύριο το πρωί η νεκροψία νεκροτομή

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. 

Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει το παιδί της. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία, καθώς το μωρό βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο.

Συγκλονισμένοι δύο γονείς μετάφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραθάνατοςΆρταβρέφος