Ελλάδα|10.05.2023 11:27

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στη Μύκονο: Χειροπέδες σε ακόμα 4 άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Newsroom

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στη Μύκονο για τις παράνομες οικοδομικές εργασίες. Ενώ τα ειδικά κλιμάκια βρίσκονται στο νησί και πραγματοποιούν ελέγχους ορισμένοι εξακολουθούν να παραβιάζουν το Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό με αποτέλεσμα να επέμβουν οι Αρχές.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα έπειτα από καταγγελίες που αναφέρονταν σε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, για εργασίες εκτεταμένων επιχωματώσεων από άγνωστα άτομα, αστυνομικοί μετέβησαν στο ανωτέρω σημείο για διακρίβωση εν λόγω καταγγελλομένων.

Κινούμενοι οι αστυνομικοί στην εν λόγω περιοχή και συγκεκριμένα προσεγγίζοντας τον χώρο των παλαιών μεταλλείων Μυκόνου διαπίστωσαν από μακροσκοπικό έλεγχο την παρουσία φορτηγού και φορτωτή, ο οποίος προέβαινε σε διαμόρφωση του εδάφους στο χώρο όπου εναποτίθονταν τα προϊόντα εκσκαφής.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στους προαναφερόμενους χώρους, εντοπίστηκε κοντά σε ένα κτίσμα ο ένας εκ των συλληφθέντων ο οποίος κρυβόταν και στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο ακινητοποιήθηκε άμεσα. Σχετικά με την παρουσία του στο χώρο, δήλωσε ότι εργάζεται ως φύλακας στο χώρο αυτό, για λογαριασμό εταιρείας.

Όλοι οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σύρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συλλήψειςειδήσεις τώραΜύκονοςέλεγχοικαταγγελία