Ελλάδα|10.03.2019 16:42
Συνεχίζεται το θρίλερ στη Λέσβο: Δεύτερο πτώμα ξέβρασε η θάλασσα
NewsroomΔεύτερο πτώμα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Τσόνια της ανατολικής Μυτιλήνης. Πρόκειται για άνδρα, η σορός του οποίου μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατροδικαστική εξέταση.
Νωρίτερα, εντοπίστηκε ακέφαλη σορός που άνηκε σε 9χρονη προσφυγοπούλα.
Το 9χρονο κορίτσι αγνοείτο από τις 13 Φεβρουαρίου μετά από ναυάγιο με πρόσφυγες, στην περιοχή Τσόνια στα ανατολικά του νησιού, ανήκει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή.
Η σορός του μικρού παιδιού έχει μεταφερθεί και αυτή στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να εξεταστεί ιατροδικαστικά και να ταυτοποιηθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Τι συμβαίνει με Τραμπ και Νετανιάχου: Ο εκνευρισμός για τις επιθέσεις σε ιρανικά κοιτάσματα και το μεγάλο διακύβευμα των ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 7 στους 10 καλούν τον Μητσοτάκη να κρατήσει ουδέτερη στάση στον πόλεμο - Άλμα της ΝΔ στο 31,1%
- Πατήσια: Τον πυροβόλησαν επτά φορές επειδή τους «έδωσε» για ναρκωτικά - Πώς εξιχνιάστηκε η άγρια επίθεση
- Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά καρφιά» μουσείο γυαλιού - Στα 240.000 δολάρια ανέρχονται οι ζημιές