Ελλάδα|13.05.2023 13:54

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του

Newsroom

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο ανδρες 53 και 54 ετών, που κατηγορούνται στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Στους δυο κατηγορουμένους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του 26χρονου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Μάριου νιώθει να δικαιώνεται έντεκα χρόνια μετά. Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αποκαλύπτει όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω και δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Να πω τα συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ».

«Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ειδήσεις τώραδολοφονίαΜάριος Παπαγεωργίουσυλληφθέντες