Ελλάδα|13.05.2023 14:09

Σε σοκ η Θεσσαλονίκη μετά τον θάνατο του 52χρονου: Αδέρφια αυτοί που τον ξυλοκόπησαν - Πληροφορίες ότι το έκαναν επειδή τάιζε αδέσποτα

Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 52χρονου στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τον ξυλοδαρμό του στη Νεάπολη. Οι δύο άνδρες που ξυλοκόπησαν τον άτυχο άνδρα φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές μαζί του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν περίοικοι, το θύμα και τα δύο αδέρφια που του επιτέθηκαν το πρωί, είχαν συχνά διενέξεις το τελευταίο διάστημα.

Υπάρχουν αναφορές για το περιστατικό που αναφέρουν ότι οι δράστες στράφηκαν κατά του 52χρονου επειδή ο ίδιος φρόντιζε και τάιζε αδέσποτα ζώα στη γειτονιά που βρίσκεται το γραφείο τελετών που διατηρούσε. Εξετάζεται μάλιστα η μαρτυρία η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, όταν οι δράστες αντίκρισαν το θύμα τους, του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του. Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου σταμάτησε η μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, άφησε την τελευταία του πνοή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ειδήσεις τώρααδέσποταΘεσσαλονίκηνεκρός