Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε καταστηματάρχες για ηχορύπανση
NewsroomΣτη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων, ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προχώρησαν το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί διαφόρων τμημάτων της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο, η ηχοστάθμη των μηχανημάτων παραγωγής ήχου που διατηρούν.
Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση και με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Τις συλλήψεις έκαναν αστυνομικοί των τμημάτων Λευκού Πύργου, Καλαμαριάς και Τούμπας-Τριανδρίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα στις περιοχές κέντρου πόλης, Τριανδρίας, Ευόσμου και Καλαμαριάς.
«Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς», αναφέρει η αστυνομία σε σημερινή της ανακοίνωση.
- Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
- Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
- «Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
- Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;