Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ανοιχτά 8 στα 10 μαγαζιά στην Ερμού (pics)
Κώστας ΣτάμουΠαρά το γεγονός ότι το άνοιγμα των καταστημάτων σήμερα, Κυριακή, προβλεπόταν να είναι προαιρετικό, στην Ερμού 8 στα 10 μαγαζιά είναι ανοικτά. Παράλληλα πολύς είναι ο κόσμος που μπαίνει σε αυτά για να ψωνίσει, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις προσφορές που υπάρχουν στα προϊόντα.
Κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν τη συγκεκριμένη Κυριακή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00.
Την 1η Νοεμβρίου, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει κηρύξει για σήμερα πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.
«Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο για την πλήρη απελευθέρωση των Κυριακών, μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών. Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας θα συνεχιστεί διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά» σημειώνει η ΟΙΥΕ.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία