Ελλάδα|16.05.2023 17:56

Παράσυρση 12χρονης στην Καλλιθέα: Ο οδηγός «πέρασε με κόκκινο» - Τι δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας

Newsroom

Νέα στοιχεία για τη θανάσιμη παράσυρση του 12χρονου κοριτσιού στην Καλλιθέα φέρνει στο «φως» ο δικηγόρος της οικογένειας. Όπως υποστηρίζει, «ο οδηγός πέρασε με κόκκινο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού και τον δικηγόρο της οικογένειας, η 12χρονη μαζί με την επίσης ανήλικη αδερφή της πήγαν να διασχίσουν τον δρόμο, έχοντας ανάψει το πράσινο φανάρι για τους πεζούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και, πλέον, απαγορεύεται να οδηγήσει ξανά μέχρι τη δίκη.

«Ήταν ασταμάτητος» ο οδηγός, λέει ο πατέρας

Ο πατέρας της 12χρονης, ειδικότερα, περιγράφοντας το συμβάν -μιλώντας στο Star- υποστήριξε: «Ήταν μαζί με την αδελφή της. Γύρισαν από το σχολείο και πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριο. Η άλλη μου κόρη πρόλαβε και είδε ότι ερχόταν γρήγορα ο οδηγός ενώ είχε ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι. Η άλλη δεν τον είδε... Ήταν ασταμάτητος... Ούτε να σταματήσει, ούτε να φρενάρει, ούτε τίποτα. Τη χτύπησε και την πέταξε μακριά 30 μέτρα».

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννης Κωλέττης, αναμένεται να λάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τη δικογραφία, προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση. Όπως είπε, από τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις μαρτυρίες προκύπτει ότι ο οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παράσυρσηειδήσεις τώραΚαλλιθέαανήλικη