Ελλάδα|16.05.2023 21:00

Σοκαρισμένη η Λάρισα από την πτώση 13χρονης από πολυκατοικία: Τραυματίστηκε ο πατέρας προσπαθώντας να την πιάσει - Πώς σώθηκε η ζωή του παιδιού

Newsroom

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στη Λάρισα από το περιστατικό της πτώσης της 13χρονης από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, το 13χρονο κορίτσι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες. Ο πατέρας  επιχειρώντας να σώσει το παιδί του έπεσε και εκείνος από τις σκάλες και τραυματίστηκε.

Όλα έγιναν στη συνοικία των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, όπου στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βάσει των ίδιων πληροφοριών αμφότεροι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατά ιατρικές πηγές που επικαλείται το onlarissa.gr η νεαρή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τρία κατάγματα και τραυματισμό στο συκώτι της στην παιδοχειρουργική κλινική, ενώ ελαφρύς είναι ο τραυματισμός του πατέρα της.

Σύμφωνα με το larissanet.gr η 13χρονη στάθηκε τυχερή, γιατί μετά την πτώση της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου η πορεία της σταμάτησε σε τέντα μπαλκονιού με αποτέλεσμα να ανακοπεί η ορμή του κορμιού της και όπως όλα δείχνουν έπεσε με μικρότερη ταχύτητα στο έδαφος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ