Ελλάδα|17.05.2023 11:55

Απίστευτο περιστατικό βίας στα ΚΕΠ Πάτρας: Άνδρας έφτυσε και γρονθοκόπησε υπάλληλο με αναπηρία

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συνέβη στο ΚΕΠ της Πάτρας, όταν άνδρας εξύβρισε και χτύπησε δύο υπάλληλους, ο ένας εκ' των οποίων είναι Άτομο με Αναπηρία.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού όταν ενημερώθηκε από υπάλληλο πως το θέμα του δεν μπορούσε να διεκπεραιωθεί από το ΚΕΠ και έπρεπε να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία. Όταν ο  συνάδελφος της υπαλλήλου παρενέβη και του ζήτησε  να ηρεμήσει, ο άνδρας άρχισε να φτύνει στο προστατευτικό τζάμι και στη συνέχεια τον χτύπησε, ματώνοντας του τη μύτη, σύμφωνα με το thebest.gr

Άμεσα η Διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο νταής εξαφανίστηκε πριν φτάσει η Αστυνομία, ωστόσο, πάνω στον πανικό του ξέχασε το κινητό του, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να κινηθεί και η δικαστική διαδικασία σε βάρος του.

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΠ μετέβησαν στην Ασφάλεια και έδωσαν καταθέσεις, ενώ ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μετέβη στο Νοσοκομείο και υπέβαλε μήνυση.

«Ντροπή και μόνο ντροπή! Είναι αχαρακτήριστες τέτοιες ενέργειες. Είναι δυνατόν εργαζόμενοι να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από πολίτες; Δηλαδή από τους ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό να εξυπηρετήσουν; Ο εργαζόμενος είναι ταραγμένος και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, ώστε να ενημερώνομαι για την υγεία του», δήλωσε στην εφημερίδα «Γνώμη» ο κ. Πλέσσας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠάτρααστυνομίαΚΕΠ