Ελλάδα|17.05.2023 19:36

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με θύμα έναν 12χρονο: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση

Newsroom

Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ανήλικου από συνομήλικους του «ήρθε στο φως».  Ειδικότερα, ένας 12χρονος δέχτηκε χτυπήματα από έναν 15χρονο ενώ ένας άλλος φίλο του 12χρονου βιντεοσκοπούσε.

Το θύμα φαίνεται στο βίντεο κατατρομαγμένο. Εκείνος που τραβούσε το βίντεο, είναι ο φίλος του, με τον οποίο υποτίθεται εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν μαζί βόλτα. Και όμως, όπως ισχυρίζεται, του έστησε «παγίδα» για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Όλα αποκαλύφτηκαν όταν ο 12χρονος βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί τρεις εβδομάδες μετά, και όταν συνειδητοποίησε ότι το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του.

«Θα έπαιρναν λεφτά»

Οι γονείς του12χρονου κατήγγειλαν το γεγονός.

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Όλα αυτά είπαν πως ήταν επί πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», καταγγέλλει η μητέρα του 12χρονου μιλώντας στο MEGA.

«Τον χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου. Ούτε γειτονιά, ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί» τονίζει η μητέρα του 12 χρονου.

«Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μας το παιδί. Βγαίνω σε εσάς μόνο και μόνο για να πάρουν το μήνυμα αυτοί που το έκαναν πως δεν φοβόμαστε και δεν θα τον αλλάξω σχολείο. Θα συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως ήμασταν. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι» κατέληξε.

«Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν»

Το 12χρονο θύμα μίλησε στο MEGA τονίζοντας ότι δεν φοβάται και ότι μεταξύ άλλων πως μετά την επίθεση, δεν έχει επαναληφθεί το περιστατικό.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε, μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτό που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν» είπε συγκεκριμένα ο 12χρονος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

bullyingσχολείοξυλοδαρμόςανήλικοιειδήσεις τώρα