Ελλάδα|18.05.2023 18:49

Εκλογές 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της κεντρικής ομιλίας Τσίπρα

Newsroom

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας λόγω της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις 8 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος.

Εκλογές 2023: Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας που απόψε μιλά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Αθήνα και για την ακρίβεια στο Σύνταγμα αναφέρθηκε εκτενώς χθες στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Από το Ηράκλειο σχολίασε πως ο κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να πει ότι η μήνυση των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, συνιστά εργαλειοποίηση από τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους! Μάς λένε τώρα ότι δεν το είπε έτσι, ανέφερε και ανέγνωσε την απομαγνητοφώνηση της συγκεκριμένης αναφοράς για να σχολιάσει: «Την έβλεπα και την ξανάβλεπα τη δήλωση γιατί δεν πίστευα στα αυτιά μου. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πρωθυπουργός; Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος;»

Νωρίτερα μιλώντας στο Mega  o Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος έθεσε ζήτημα συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού επαναλαμβάνοντας ότι το μόνο που σκέφτεται είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η συγκρότηση κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας. Αναφερόμενος δε κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο στην πρόθεσή του για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών παρατήρησε για τον κ. Μητσοτάκη πως αντέδρασε “λες και τον χτύπησε ρεύμα και δήλωσε χθες, έκλαιγε, ότι θέλουμε να τον βάλουμε στη φυλακή! Μα γιατί εξανίσταται αυτός ο αθώος; Γιατί συμπεριφέρεται σαν ένοχος ένας άνθρωπος τόσο πολύ αθώος» διερωτήθηκε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακυκλοφοριακές ρυθμίσειςΣΥΡΙΖΑαποτελέσματα εκλογών 2023εκλογέςεκλογές 2023Αλέξης Τσίπραςπλατεία Συντάγματος