Ελλάδα|19.05.2023 14:44

Καβάλα: Στο μικροσκόπιο ο 52χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό της κόρης του - Πληροφορίες για κακοποίηση και άλλων παιδιών

Newsroom

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που προστέθηκε σήμερα (19/5) στη «μαύρη» λίστα της Ελλάδας. Ένας 52χρονος πατέρας κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό της -με νοητική υστέρηση- κόρης του, αφήνοντάς την έγκυο. Σήμερα, μεταφέρθηκε στον ανακριτή της Καβάλας στης 12:00.

Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το θύμα ζούσε τον εφιάλτη επί 18 χρόνια και τα παιδάκια της σήμερα είναι ενός και επτά ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 26χρονη κόρη του έχει καταγγείλει τον συστηματικό βιασμό της επί πολλά χρόνια πριν, όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Αστυνομικές πηγές λένε πως υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση επί 18 χρόνια, δηλαδή από όταν το παιδί ήταν μόλις οκτώ ετών.

Πληροφορίες ότι βίαζε και άλλες δύο κόρες του

Ο 52χρονος φαίνεται πως έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται στο πλευρό της υπόλοιπης οικογένειας.

Ο συλληφθείς έχει συνολικά πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρία ανήλικα. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να εξετάσει και τα άλλα τέσσερα παιδιά ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν υποστεί και εκείνα σεξουαλική κακοποίηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 52χρονος φέρεται να βίαζε τις άλλες δύο κόρες του, 20 και 23 ετών.

ειδήσεις τώραβιασμόςπατέραςσεξουαλική κακοποίησηΚαβάλα