Ελλάδα|19.05.2023 22:10

Ρέθυμνο: Βεντέτα «βλέπουν» πίσω από τον θάνατο του 46χρονου - Είχαν σκοτώσει με παρόμοιο τρόπο και τα αδέρφια του

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti
Φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας/ neakriti

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του 46χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής στο αυτοκίνητό του, στην Αρχοντική Ρεθύμνου στην Κρήτη.

Οι Αρχές, με βάση τα πρώτα στοιχεία, κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία. Τώρα, καλούνται να λύσουν έναν δύσκολο γρίφο καθώς η ευρύτερη οικογένεια του θύματος έχει απασχολήσει στο μακρινό παρελθόν και για υποθέσεις βεντέτας.

Είχαν σκοτώσει με παρόμοιο τρόπο και τα αδέρφια του

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τα άλλα δύο του αδέρφια είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους.

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.

To χρονικό

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο με άγνωστο το δράστη. Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν πλησίον της περιοχής, όπου βρίσκεται η αγροτική και κτηνοτροφική του περιουσία και όπως όλα δείχνουν έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να φτάσει στην περιοχή όπου εργαζόταν, αλλά ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα.

Με τον εντοπισμό του, αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ενώ και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας έφτασε για τις σχετικές διαδικασίες ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο για τραύμα το οποίο έχει γίνει πριν από πολλές ώρες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Από τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας και τον τρόπο που το θύμα έχει βληθεί, από μπροστά και διαγώνια, φέρεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο δράστης να του είχε στήσει ενέδρα. Εικάζεται ότι ήταν κρυμμένος και ξεπρόβαλε για να τον πυροβολήσει. Εξάλλου, το περιστατικό έγινε σε αγροτικό δρόμο της περιοχής, σε σημείο κοντά στο ποιμνιοστάσιο του θύματος, σε μέρη, από όπου  περνούσε συχνά και ήταν εύκολο κανείς να εντοπίσει τις κινήσεις του, βάσει των συνηθειών του

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΡέθυμνοΚρήτηειδήσεις τώραδολοφονίαΒεντέτα