Ελλάδα|20.05.2023 16:54

Κρήτη: Πέθανε το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί κατά λάθος από τον πατέρα του

Newsroom

Κατέληξε στις 15:15 του Σαββάτου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η μικρή που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανίων.

Από την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για τη διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ κοντά στο παιδί τους.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο πατέρας του παιδιού είχε βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Το κοριτσάκι βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Ο άντρας μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, κατέβηκε αμέσως από το αυτοκίνητό του και ειδοποίησε εσπευσμένα το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί, αρχικά στο νοσοκομείο Χανίων και, στη συνέχεια, στο ΠΑΓΝΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χανιάειδήσεις τώραΚρήτηπαράσυρση