Φωτιά σε μονοκατοικία στους Δελφούς: Κινδύνευσε μωρό
NewsroomΦωτιά σε μονοκατοικία στη Δεσφίνα του Δήμου Δελφών, εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα μωρό.
Από τη μία στιγμή στην άλλη ένας καναπές άρπαξε φωτιά και ο χώρος γέμισε καπνούς, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Ευτυχώς η γυναίκα που πρόσεχε το μωρό αμέσως το έβγαλε από το χώρο ειδοποιώντας την πυροσβεστική που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.
Συνολικά κινητοποιήθηκαν τέσσερα οχήματα από την Π.Υ. Ιτέας με οκτώ πυροσβέστες, ωστόσο πολύ γρήγορα και με το πρώτο όχημα η πυρκαγιά είχε ελεγχθεί πλήρως, με τις ζημιές να περιορίζονται στο δωμάτιο που εκδηλώθηκε.
Ακόμη πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τόσο το μωρό όσο και η γυναίκα είναι καλά στην υγεία τους. Το ανακριτικό τμήμα ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς που πιθανόν ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα συσκευής.
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
- Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
- Επελαύνει ο χιονιάς στη χώρα: Ποιες περιοχές ξύπνησαν «ντυμένες» στα λευκά
- Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν