Ενισχύεται το σενάριο της ληστείας για τη δολοφονία στη Βαρβάκειο: Τι βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα - Δεν την έχει αναζητήσει κανείς
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη σε πάρκο απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά. Η σορός της δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ δεν την έχει αναζητήσει κανείς μέχρι τώρα.
Οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και ληστεία καθώς δίπλα στην άτυχη γυναίκα, βρέθηκε το λουρί της τσάντας της και όχι η ταυτότητά της, αλλά και χρησιμοποιημένες σύριγγες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Η σορός της βρέθηκε αρχικά από τοξικομανή ο οποίος ειδοποίησε έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και αυτός κάλεσε την αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και όπως διαπίστωσαν η σορός, η οποία ήταν βουτηγμένη μέσα στο αίμα, έφερε τραύματα από μαχαίρι και συγκεκριμένα είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές στο λαιμό.
Σήμερα, αναμένεται και νεκροψία – νεκροτομή αλλά και η συλλογή αποτυπωμάτων.
Παράλληλα, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι έχει συμβεί, αφού η δολοφονία της φαίνεται να σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης.
- Η στρατηγική και οι ανησυχίες των κομμάτων ενόψει της δεύτερης κάλπης
- Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της Υγείας - Το όνομα της νέας υπηρεσιακής υπουργού και η επόμενη μέρα μετά τις δεύτερες κάλπες
- Προεκλογικός μποναμάς 18 εκατ. ευρώ: «Ξεπάγωσε» με ΚΥΑ νέα επιδότηση στα ΚΤΕΛ - Για «παραδοξότητες» μιλούν οι εργαζόμενοι
- Πανελλαδικές 2023 - Οδηγός: Πώς εξετάζονται και βαθμολογούνται τα 10 μαθήματα - Πόσα θέματα λύνουν οι υποψήφιοι
- Υποδομές: «Ράλι» για πέντε η κατασκευή του νέου Πρωτοδικείου της Αθήνας
- Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
- Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
- Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
- Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια