Ελλάδα|24.05.2023 12:08

Ενισχύεται το σενάριο της ληστείας για τη δολοφονία στη Βαρβάκειο: Τι βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα - Δεν την έχει αναζητήσει κανείς

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη σε πάρκο απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά. Η σορός της δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ δεν την έχει αναζητήσει κανείς μέχρι τώρα.

Οι αστυνομικές Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και ληστεία καθώς δίπλα στην άτυχη γυναίκα, βρέθηκε το λουρί της τσάντας της και όχι η ταυτότητά της, αλλά και χρησιμοποιημένες σύριγγες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Η σορός της βρέθηκε αρχικά από τοξικομανή ο οποίος ειδοποίησε έναν υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και αυτός κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και όπως διαπίστωσαν η σορός, η οποία ήταν βουτηγμένη μέσα στο αίμα, έφερε τραύματα από μαχαίρι και συγκεκριμένα είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Σήμερα, αναμένεται και νεκροψία – νεκροτομή αλλά και η συλλογή αποτυπωμάτων.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι έχει συμβεί, αφού η δολοφονία της φαίνεται να σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒαρβάκειος αγοράδολοφονίαΒαρβάκειοςληστεία