Καταγγελία μαθήτριας: Ο γυμνασιάρχης με ρώτησε τι χρώμα εσώρουχα φοράω
NewsroomΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά την καταγγελία 13χρονης μαθήτριας, ότι ο γυμνασιάρχης της έκανε ερωτήσεις με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ μάλιστα, φέρεται να τη φίλησε πάνω από το στήθος της.
Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε όταν, σύμφωνα με την καταγγελία της, μπήκε στο γραφείο του γυμνασιάρχη για να του ζητήσει αναλγητικό χάπι, αναφέρει το Star.
Εκείνος, όπως υποστηρίζει η μαθήτρια, τη ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φοράει, προκαλώντας αμηχανία και δυσαρέσκεια στο κορίτσι. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα υποστηρίζει πως τη φίλησε πάνω από το στήθος.
Όπως αναφέρει το magnesianews, η μαθήτρια κατήγγειλε τα περιστατικά στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.Ο γυμνασιάρχης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστηρίζει πως όλα γίνονται για λόγους εκδίκησης, καθώς είχε καλέσει την Αστυνομία όταν το κορίτσι είχε φέρει στο σχολείο το αγόρι της.
Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, καθώς σε λίγους μήνες η υπόθεση αναμένεται να εκδικασθεί.
- Βυθίστηκε ιρανική φρεγάτα από επίθεση υποβρυχίου νότια της Σρι Λάνκα, πάνω από 100 αγνοούμενοι - Μπαράζ βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή
- Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
- Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
- Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα