Ελλάδα|25.05.2023 22:40

Πώς σημειώθηκε η δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο: Φέρεται να ομολόγησε ο δράστης – Έφερε 20 τραύματα το θύμα!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο, δράστης της οποίας είναι ένας 42χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως διατηρούσε δεσμό με το θύμα.

Ο φερόμενος δράστης, συνελήφθη το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ομολόγησε ότι αυτός τραυμάτισε θανάσιμα με αλλεπάλληλες μαχαιριές την άτυχη γυναίκα.

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Τόσο ο ίδιος όσο και η 60χρονη, ήταν χρόνιοι χρήστες ναρκωτικών. Ο 60χρονος όταν συνελήφθη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση παλαιότερα με το θύμα, ενώ λίγο πριν από την δολοφονία έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης υποστήριξε ακόμα, ότι σε κάποια στιγμή τσακώθηκαν και τότε εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την 60χρονη και την τραυμάτισε θανάσιμα. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. 

Από τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης 60χρνης διαπιστώθηκε πως το θύμα έφερε είκοσι τραύματα από νύσσον - τέμνον όργανο. Τα συγκεκριμένα τραύματα εντοπίστηκαν κυρίως στην περιοχή του λαιμού και προκάλεσαν τον θάνατο.

Σημειώνεται επίσης, ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αστυνομίααστυνομίαδολοφονίαειδήσεις τώραΒαρβάκειοςΒαρβάκειος αγορά