Ελλάδα|30.05.2023 21:55

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στο κέντρο της Αθήνας: Ο δράστης κρυβόταν σε μονή στην Αττική

Newsroom

Ένας 29χρονος συνελήφθη για την ανθρωποκτονία 50χρονου, που είχε βρεθεί νεκρός επί των οδών Ζαγρέως και Ικαριέων στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο 29χρονος διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Ιερά Μονή της Αττικής. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον εντόπισαν σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη και με γρήγορες κινήσεις του πέρασαν χειροπέδες, καθώς είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Ο συλληφθείς, φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως ο 50χρονος είχε πεθάνει, ωστόσο παραδέχτηκε ότι τον είχε χτυπήσει.

«Ήμουν με έναν φίλο μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μας απωθήσει ενώ με χτύπησε πρώτος. Εγώ του έριξα μία μπουνιά και έπεσε κάτω. Εμείς φύγαμε», είπε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές

Το θύμα είχε εντοπίσει αιμόφυρτο διερχόμενος, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές, ενώ με ασθενοφόρο είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από αμβλύ όργανο κι ότι πριν από τον θάνατο του είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίασύλληψηανθρωποκτονίαειδήσεις τώρα