Ελλάδα|31.05.2023 23:26

Ομολόγησε 30χρονος για τον θάνατο φιλάθλου της ΑΕΚ: Παραδέχθηκε ότι γρονθοκόπησε τον 47χρονο έξω από το γήπεδο

Ευλαμπία Ρέβη

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προσήλθε οικειοθελώς και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ένας 30χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο υπεύθυνος για την επίθεση σε βάρος 48χρονου έξω από το γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν από το «πάρτι» των οπαδών της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν και ο άνδρας δεν συνελήφθη, έλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Κατά την αρχική του κατάθεση στις αρχές, ο άνδρας αναγνώρισε ότι χτύπησε τον 47χρονο, ο οποίος στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε ημέρες. Στις 18 Μαΐου πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών για να επιστρέψει στο σπίτι του. Δυστυχώς, η κατάστασή του επιδεινώθηκε λίγο αργότερα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου τελικά απεβίωσε.

Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη επεκτείνεται τώρα στην εξέταση των πιθανών ευθυνών του προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών σχετικά με το εξιτήριο του θύματος μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας και τον αιφνίδιο θάνατό του λίγες ώρες αργότερα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚοπαδόςοπαδοίφίλαθλοιειδήσεις τώραΦίλαθλος