Ελλάδα|02.06.2023 14:00

Αποκαλυπτικό βίντεο από την επίθεση σε 17χρονο στο Ελληνικό - Κουκουλοφόροι με μαχαίρι οι δράστες

Newsroom

Ακόμα μία υπόθεση που αφορά επίθεση σε βάρος ανήλικου με σκοπό τη ληστεία απασχολεί τις Αρχές. Το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή του Ελληνικού, ενώ ο 17χρονος τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Λαϊκό» όπου νοσηλεύεται.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, φαίνονται οι στιγμές πριν και λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Στην αρχή του βίντεο φαίνονται δύο άτομα με κουκούλες να ανηφορίζουν την οδό Ιασονίδου και λίγο αργότερα να κατηφορίζουν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 17χρονος που δέχτηκε την επίθεση. Στη συνέχεια καταφθάνει περιπολικό.

Προσπάθησαν να ληστέψουν τον 17χρονο

Οι δράστες προσπάθησαν να ληστέψουν 17χρονο το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ελληνικού. Όταν ο νεαρός αντιστάθηκε, οι δράστες του επιτέθηκαν με μαχαίρι.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, λίγο μετά τις 22:00, στη συμβολή της λεωφόρου Ιασονίδου με την οδό Ριζούντος, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

ληστείαανήλικοιειδήσεις τώραΕλληνικόμαχαίρι