Ελλάδα|04.06.2023 22:54

Κρήτη: Πολλαπλές μαχαιριές από τον σύντροφό της δέχθηκε η 30χρονη - Ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι

Newsroom

Με βαριά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 30χρονη που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, αργά το βράδυ της Κυριακής (4/6), στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 35χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μετά το συμβάν, φέρει ελαφριά τραύματα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως διαπληκτιζόταν έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όταν ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Παράλληλα, αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του 35χρονου που μένουν στο πάνω διαμέρισμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηεπίθεση με μαχαίριΗράκλειο Κρήτηςενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώρα