Ελλάδα|06.06.2023 22:46
Κρήτη: 67χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έκανε ψαροντούφεκο
NewsroomΘλίψη σκόρπισε στην Κρήτη η είδηση ότι ένας 67χρονος πέθανε στα Χανιά, κάνοντας ψαροντούφεκο.
Ο 67χρονος έκανε ψαροντούφεκο με τους φίλους στη θαλάσσια περιοχή της Γαυδοπούλας, επειδή αργούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας, οι φίλοι του ανησύχησαν και κάλεσαν το λιμενικό.
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση έρευνας από περιπολικό σκάφος του λιμενικού με τη συνδρομή ιδιωτικών σκαφών.Τελικά ο άνδρας εντοπίστηκε χθες νεκρός.
Διαβάστε ακόμη
- Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τις εκτροπές κυκλοφορίας - Τα αγροτικά μπλόκα και οι εναλλακτικές διαδρομές
- Χάος στα δρομολόγια της Eurostar: Ακυρώσεις λόγω προβλήματος στο τούνελ της Μάγχης – Αισιοδοξία για «σταδιακή επανέναρξη»
- Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
- Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;