Ελλάδα|04.11.2018 17:19
Νέο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη-Στο νοσοκομείο δύο άτομα
Τίμος ΦακαλήςΟ οδηγός του οχήματος προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στην προέκταση της Μαιάνδρου πάνω από τον περιφερειακό στον Εύοσμο και γι' αυτό προσέκρουσε σε κράσπεδο, παίρνοντας αμέσως φωτιά.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως δύναμη της Πυροσβεστικής, με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, προχωρώντας στην κατάσβεση της φωτιάς. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Οι δύο τραυματίες φέρουν μόνο θλαστικά τραύματα και κακώσεις, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.
Έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες της φωτιάς στο όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο