Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό: Καρτέρι θανάτου για δύο - Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ
Ευλαμπία ΡέβηΞεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το μαφιόζικου τύπου χτύπημα με δύο νεκρούς αργά το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.
Οι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στα θύματά τους επί της οδού Σοφίας Βέμπο και μέσα από το μαύρο τους αυτοκίνητο γάζωσαν με Καλάσνικοφ την πυλωτή της πολυκατοικίας και το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα γνωστά στον χώρο της νύχτας με παρελθόν στις Αρχές. Ο 38χρονος οδηγός του οχήματος που δέχτηκε τα πυρά από το Καλάσνικοφ κατέληξε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος που ήταν ο γαμπρός του κατάφερε να βγει και να συρθεί, αλλά οι εκτελεστές τον αποτελείωσαν.
Στην Εθνική Οδό λίγο αργότερα βρέθηκε να καίγεται ένα μαύρο αυτοκίνητο με τις Αρχές να εκτιμούν ότι είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο ότι είχαν και υποστηρικτική ομάδα.
Πλούσιο ποινικό παρελθόν είχε ο 38χρονος τόσο στη Δίωξη Εκβιαστών όσο και στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εξετάζεται ποια ήταν η σχέση του γαμπρού του με τη νύχτα, αλλά και των δύο με πρόσφατα και παλαιότερα συμβόλαια θανάτου.
- Το Ισραήλ χτύπησε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Επιθέσεις σε Βηρυτό και Τελ Αβίβ
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα