Ελλάδα|08.06.2023 08:39

Κορυδαλλός: Με δύο καλάσνικοφ και πάνω από 40 σφαίρες η εκτέλεση - Το διπλό συμβόλαιο θανάτου και ο «Ταξιτζής»

Newsroom

Διπλό συμβόλαιο θανάτου φαίνεται πως ήταν η διπλή δολοφονία που έγινε στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ.

Το παραπάνω προκύπτει καθώς στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν πάνω από 40 βολίδες (σ.σ. ο γεμιστήρας ενός καλάσνικοφ χωράει μέχρι 32 φυσίγγια), σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN. Επίσης, το αυτοκίνητο του θύματος ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες και για αυτό χρησιμοποιήθηκαν τόσο ισχυρά όπλα.

«Βαρύ» όνομα της νύχτας το ένα θύμα

Το ένα από τα δύο θύματα είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στη νύχτα, με το όνομά του να έχει εμπλακεί και σε άλλη δολοφονία -καθώς ήταν βασικός ύποπτος για άλλο συμβόλαιο θανάτου που επίσης σχετιζόταν με τη νύχτα.

Ωστόσο, το βράδυ της εκτέλεσης δεν είχε μαζί του φρουρά και επάνω του δεν βρέθηκε όπλο, με τις Αρχές να εξετάζουν το όχημά του για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κάποια ειδική κρύπτη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία φιλάθλου στο Λαύριο, ενώ θεωρείται και ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της νύχτας, με το προσωνύμιό του να είναι το «ταξιτζής».

Το συμβόλαιο θανάτου φαίνεται πως ίσχυε και για τους δύο νεκρούς, καθώς και το δεύτερο άτομο που δολοφονήθηκε ήταν επίσης άνθρωπος της νύχτας και όπως λένε οι Αρχές αυτός που έδωσε την εντολή ήθελε και τους δύο νεκρούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νεκροίεκτέλεσηΚαλάσνικοφσυμβόλαιο θανάτουειδήσεις τώραΚορυδαλλόςδολοφονία