Ελλάδα|09.06.2023 15:42

Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Μυστήριο με το όχημα της δολοφονίας – Ανήκει στον ΣΚΑΪ, αναμένεται κατάθεση στις Αρχές

Ευλαμπία Ρέβη

Σημαντικό στοιχείο ως προς το διπλό συμβόλαιο θανάτου με την εκτέλεση του Βασίλη Ρουμπέτη και του γαμπρού του το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό θεωρούν οι αστυνομικοί ότι είναι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο σκότωσαν τον 38χρονο.

Και αυτό διότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς το θωρακισμένο τζιπ μάρκας Μερσεντές που χρησιμοποιούσε ανήκει σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ.

Όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο ethnos.gr από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν γι’ αυτό το στοιχείο επικοινώνησαν με τον αρμόδιο του τηλεοπτικού σταθμού και ζήτησαν να κληθεί ο ιδιοκτήτης για κατάθεση.

Από την πλευρά του ιδιοκτήτη ενημέρωσαν ότι θα προσέλθει σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν εκ νέου με την Ασφάλεια και ανέβαλαν αυτό το ραντεβού για την Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ, αργά το βράδυ της Πέμπτης είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚορυδαλλόςδολοφονίασυμβόλαιο θανάτουΕλληνική Αστυνομία